Nieuwe publicatie: Checklist #2: waarderen en gewaardeerd worden

12-07-2018

Miranda publiceert op LinkedIn met regelmaat inhoudelijke artikelen met thema's als persoonlijk leiderschap, effectief communiceren en (samen)werken, werkstress reductie en burn-out preventie.

Onderstaand artikel is recent gepubliceerd:

 

Checklist #2: waarderen en gewaardeerd worden 

Waardering ontvangen van de mensen die er voor jou echt toe doen, voor wie is dat niet belangrijk? En hoe waardeer jij anderen?

 

Waaruit blijkt waardering?

Waardering blijkt uit veel meer dan een uitgesproken compliment, een cadeau of een geldelijke beloning.

 

Welke van onderstaande vormen van waardering herken je en ontvang je? Wat doen de mensen door wie jij je echt gewaardeerd voelt en wat doe jij op deze punten aan het waarderen van anderen? 

 

 

Tip

Soms blijkt dat je de manier waarop anderen je waarderen niet ziet, herkent of laat binnenkomen. Neem de tijd om eens na te gaan of de mensen in je omgeving je misschien meer waarderen dan je dacht :-)

 

Meer lezen? Zie onze nieuwsbrief 'Persoonlijk Leiderschap – het belang van waardering'. Het volledige artikel en alle tips kun je ook vinden op onze website.

 

Wil je heel goed worden in het uiten van waardering? Lees meer.


Terug naar het overzicht

Welkom bij Langedijk Consult

Miranda Langedijk

Langedijk Consult is gespecialiseerd in professionele (team) coaching & training. Effectief communiceren en (samen)werken en burn-out preventie & -begeleiding.